Treball en Barcelona

Etalentum obre noves oficines a Granollers i Mollet

L’empresa de selecció de personal continua ampliant la seva presència amb aquestes dues noves obertures al Vallès Oriental

Etalentum obre noves oficines a Granollers i Mollet

ETALENTUM

1
Es llegeix en minuts

Etalentum, l’empresa de selecció de personal número u en oficines a Espanya, consolida la seva presència a la província de Barcelona obrint dues oficines més, a Granollers i Mollet del Vallès, apostant així per la seva oferta de proximitat que el caracteritza. La seva aposta per la innovació i les noves tecnologies la converteix en una de les empreses pioneres a aplicar la intel·ligència artificial en els processos de selecció. De fet, ha sigut pionera a portar a terme aquests processos en remot.

La xarxa actualment compta amb 34 punts repartits per tot el país, vuit dels quals oberts durant l’últim any. L’empresa es dedica exclusivament al ‘headhunting’ de càrrecs intermedis, directius i perfils altament especialitzats. L’empresa és experta en la recerca de professionals en l’àmbit comercial, financer i tècnic.

Projecte etalentum

L’èxit del projecte etalentum és degut principalment a:

  • La seva ànima tecnològica, que utilitza eines disruptives per buscar la màxima eficiència i eficàcia.

  • Enfocament a sectors estratègics com l’IT, la logística, les ciències de la vida...

  • Al ‘headhunting’ de proximitat, que juntament amb la implementació de la tecnologia, suposa una gran aportació de valor per al teixit empresarial local.

El 2022, etalentum va obrir noves oficines a: Tudela, Sevilla, Pamplona, Madrid Sud-Est, València, Sant Joan Despí, Reus i Saragossa. Aquest any va començar per Eibar, seguim amb les que us presentem avui, però amb la previsió d’expandir-se a més ciutats. 

 

Per a més informació de les dues noves oficines:

Miquel Jutglar

etalentum Granollers

C/ de Josep Torras i Bages, 5508401 – Granollers 

(Barcelona)

93 736 09 29

 

Jordi Tubau

etalentum Mollet

Av. Rabassaires, 28, 1a Planta

Notícies relacionades

08100 – Mollet del Vallès (Barcelona)

93 522 19 87

Temes:

Ocupació