Treball en Barcelona

Premis per a les millors empreses de Sabadell en polítiques de recursos humans

Etalentum, empresa líder especialitzada en la selecció de personal, ha creat aquests guardons de caràcter local

Premis per a les millors empreses de Sabadell en polítiques de recursos humans

SHUTTERSTOCK

1
Es llegeix en minuts

L’empresa Etalentum, especialitzada en selecció de personal i líder a Espanya amb 32 oficines arreu del país, ha creat uns premis que tenen per objectiu reconèixer les empreses que desenvolupen millors polítiques de recursos humans. Com a companyia que treballa des de la proximitat i el coneixement del territori, aquests guardons tenen caràcter local. El primer s’entregarà a Sabadell (Barcelona) en col·laboració amb l’Ajuntament de Sabadell, la Cambra de Comerç de Sabadell, el Banc de Sabadell i la Universitat Autònoma de Barcelona.

Els premis han comptat amb un comitè d’experts que ha elaborat una llista d’empreses candidates que després són votades, a través d’una enquesta, per les persones que treballen a Sabadell i la comarca. Aquest és un factor diferencial, ja que són els treballadors els que decideixen quines organitzacions són mereixedores dels guardons. 

Les empreses premiades, en tres categories segons la seva mida, es coneixeran el 24 de gener en un acte presidit per l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, i al qual seran presents totes les empreses candidates.

Els premis Etalentum també preveuen un premi d’honor que es concedeix a una persona que hagi destacat per la seva trajectòria i iniciativa personal.

«A Etalentum tenim la convicció que és important reconèixer les iniciatives que aposten per les persones i posar-les com a exemple, i convidar així altres empreses a fer el mateix», explica Jaume Alemany, cofundador d’Etalentum.

Premis a diferents punts del territori nacional

Durant l’any 2023, després dels premis de Sabadell, s’entregaran altres premis en altres àrees geogràfiques. «El nostre posicionament a cada una de les ciutats on som presents ens permet conèixer tant les grans corporacions com les petites i mitjanes empreses i sabem que moltes fan una aposta decidida per impulsar el capital humà dins de les seves estructures que moltes vegades no és prou valorada», afirma Alemany. 

Notícies relacionades

Els premis tenen en compte que les empreses treballin en aspectes com la promoció del talent intern i extern; el nivell de compromís amb els treballadors; la creació d’oportunitats per a la formació i el desenvolupament professional; l’aplicació de polítiques de conciliació, integració, gènere i salut, així com les bones polítiques de comunicació interna i transparència.

Etalentum, amb 10 anys d’experiència, fa cada any 1.200 processos de selecció i disposa d’una base de candidats formada per més de 200.000 persones.