Treball en Barcelona

Llocs de treball a Barcelona amb els quals abandonar ara mateix les llistes de l’atur

Oportunitats laborals com les que destaquem en aquest article contribueixen a fer que les dades de l’atur continuïn baixant

Llocs de treball a Barcelona amb els quals abandonar ara mateix les llistes de l’atur
3
Es llegeix en minuts

Un mes més, les dades de l’atur han tornat a marcar un rècord històric. En aquesta ocasió, a més, es tracta d’una dada positiva, ja que s’ha registrat el descens més elevat en el nombre d’aturats durant un mes de setembre, des que existeix la sèrie històrica. Per tant, s’encadenen ja diversos mesos de baixada, els quals conviden l’optimisme i fan que la ministra de Treball, Yolanda Díaz, parli ja fins i tot de la recuperació de les dades d’ocupació prepandèmia.

En aquest context, apareixen interessants oportunitats laborals que afavoreixen aquests bons registres. Llocs vacants que propicien la incorporació al món laboral d’aquells que abans engrossien les llistes de l’atur. Malgrat el to positiu de les previsions, encara són molts els ciutadans que no tenen feina. Pensant en tots ells, destacarem una interessant oferta d’ocupació a Barcelona, a la qual poden optar diferents perfils professionals i amb la qual, per tant, poden trobar feina nombroses persones. En concret, ens referim a la demanda de personal que realitza Zalando, un dels portals de referència en la venda de roba i calçat ‘online’. Una convocatòria d’ocupació, en la qual es demanen desenes de teleoperadors/es en modalitat de teletreball. Vacants amb les quals aconseguir feina ràpidament i deixar de banda el temut atur.

Així que si ets a l’atur i vols començar a treballar de seguida, no perdis detall de les següents ofertes d’ocupació a Barcelona.

GEVEKOM CUSTOMER SERVICES ESPANYA selecciona:

TELETREBALL PER A ZALANDO O THALIA PER AL SERVEI D’ATENCIÓ AL CLIENT DE ZALANDO A ALEMANYA, ÀUSTRIA I/O SUÏSSA

Moltes vacants.

- Contracte de durada determinada.

- Jornada completa.

¿Et ve de gust tenir l’oficina més acollidora del món? Llavors queda’t a casa i treballa per a nosaltres des d’allà com a agent d’atenció al client a Zalando o Thalia per a la regió de parla alemanya.

A Gevekom som 1.700 professionals al servei d’atenció al client a Espanya, Alemanya, Sèrbia i Bulgària. Ens encanta resoldre els dubtes dels clients dels nostres 70 socis internacionals per telèfon, correu electrònic o Messenger.

Els nostres companys són la nostra màxima prioritat. Per això, hem sigut votats sis vegades consecutives com l’empresa amb la millor conciliació familiar del nostre sector. Les nostres bonificacions i política empresarial són úniques, i tan bones que estem creixent sense parar. A partir de l’octubre, contractarem 100 nous companys per al servei d’atenció al client a Espanya.

¿Busques una feina estable i entretinguda? Llavors tenim el que necessites.

No importa si ets un professional o acabes d’entrar al món dels Call-Center, un estudiant o una persona amb una discapacitat física. Tothom és benvingut a unir-se al nostre equip.

Què necessites per treballar amb nosaltres:

- Gran talent per a la comunicació, nivell alt d’alemany escrit i parlat (mínim nivell C1).

- Estar motivat, orientat al client, al servei i a les vendes. Treball en equip i sempre amb un somriure a la cara.

- Treballar normalment amb mitjans de comunicació digitals i amb totes les aplicacions informàtiques habituals.

- Tenir iniciativa i sentit de la responsabilitat, i donar importància a la qualitat del servei.

- Molta energia, empatia i atenció.

- Tenir una habitació extra per treballar còmodament al teu pis, així com una connexió DSL.

¿Com serà la teva vida quotidiana amb nosaltres?:

- T’esperen apassionants consultes sobre els productes i serveis dels nostres clients per telèfon, correu electrònic o Messenger, que processaràs de manera autònoma, després d’una formació adequada.

- També t’encarregaràs de l’admissió i anul·lació de comandes, el seguiment de les entregues, la modificació de dades i la tramitació dels pagaments.

Què obtindràs amb nosaltres:

- Equip informàtic complet (enviament a domicili).

- Bonus de benvinguda de fins a 2.000 euros (a partir del 30.11.21).

La teva nòmina es paga puntualment, amb una gratificació extra per als torns de diumenges i/o els dies festius i també pels minuts o hores extres treballades.

- Aprofitar els avantatges que oferim, com una assegurança mèdica privada per als empleats fixos, esdeveniments de cuina i molt més.

Notícies relacionades

¿Convençut? Llavors, ¡presenta avui mateix la teva candidatura i comença a treballar ràpidament!

Per inscriure’s i més informació a oferta d’ocupació de Teletreball per a Zalando o Thalia per al servei d’atenció al client de ZALANDO a Alemanya, Àustria i/o Suïssa (en alemany).

Temes:

Ocupació