Treball en Barcelona

El País Valencià necessita metges d’atenció primària per a incorporació immediata

S’han de cobrir més de 50 vacants de cara a l’estiu, per la qual cosa la demanda s’obre a professionals d’altres autonomies

El País Valencià necessita metges d’atenció primària per a incorporació immediata
1
Es llegeix en minuts

Es necessiten metges d’atenció primària per a incorporació immediata al País Valencià. Aquesta és l’oferta d’ocupació per a professionals sanitaris que transmet Mediqum España, agència de selecció de personal especialitzada en aquest sector. Mediqum cobreix des de fa 10 anys la necessitat de professionals sanitaris en èpoques puntuals d’alta demanda assistencial com l’estiu a les zones turístiques, així com els reforços necessaris durant l’època hivernal. Aquesta empresa col·labora amb gerències d’atenció primària i hospitals públics i privats, posant a la seva disposició una borsa complementària de metges generals i especialistes via MIR sense cap cost per a l’administració.

A causa de l’alta necessitat i la urgència per cobrir les vacants en ambulatoris i centres de salut del País Valencià, la demanda de personal s’obre a altres autonomies veïnes, com Catalunya. Des d’aquí poden arribar professionals sanitaris, disposats a treballar durant els mesos d’estiu, però amb possibilitats d’allargar els contractes en el temps. Per tant, si ets metge, estàs col·legiat, en cas de ser estranger tens el teu títol homologat, disposes de vehicle propi i et pots incorporar de manera immediata, aquesta oferta d’ocupació per a metges d’atenció primària al País Valencià t’interessa.

MEDIQUM ESPAÑA selecciona:

METGES ATENCIÓ PRIMÀRIA PAÍS VALENCIÀ 

METGES ATENCIÓ PRIMÀRIA PAÍS VALENCIÀMoltes vacants.

– Contracte indefinit.

– Jornada completa.

Requisits per optar a aquestes vacants:

- Comptar amb permís de treball a Espanya.

- Tenir el títol homologat.

- Estar col·legiat.

- Disposar de vehicle propi.

- Mobilitat geogràfica al País Valencià.

Notícies relacionades

- Possibilitat d’incorporació immediata.

Per inscriure-us-hi i més informació a oferta d’ocupació de metge atenció primària València a Barcelona.

Temes:

Ocupació