Trànsit

Tallada l’AP-7 pel xoc entre dos camions a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant (Tarragona)

Tallada l’AP-7 pel xoc entre dos camions a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant (Tarragona)

Norma Vida / ACN

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’AP-7 està tallada des de les dues del migdia d’aquest dimecres per un accident entre dos camions a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant (Baix Camp, Tarragona) en sentit Amposta.

Segons explica Bombers de la Generalitat, un dels vehicles pesants transportava 500 litres de diòxid de carbonilíquid refrigerat i hi ha hagut una fuga. Així mateix, a les 17 hores les dotacions han pogut retirar el primer camió dels dos accidentats, però encara resta l’altre, que es retirarà amb una grua.

Notícies relacionades

Els efectius del cos d’emergències han neutralitzat el vessament. Així mateix, quatre dotacions dels Bombers treballen al lloc dels fets per restablir la normalitat a la via. Els Mossos d’Esquadra, per la seva banda, estan fent desviacions a l’autopista per la sortida 38 cap a l’A-7 i l’N-340, carreteres que presenten a les 17.30 hores diversos trams parats per la congestió.

El sinistre acumula, amb dades de les 17.45 hores, 5 quilòmetres de retencions a l’AP-7 a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i 6 quilòmetres més a l’A-7 entre el municipi i Ametlla de Mar en direcció Amposta.