Metro i autobusos

Aquestes són les alternatives de transport públic davant la suspensió dels trens de Rodalies

TMB recomana utilitzar el metro per la ciutat de Barcelona i la xarxa autobusos interurbans Exprés.cat assumeix part del flux d’usuaris de Rodalies

Aquestes són les alternatives de transport públic davant la suspensió dels trens de Rodalies
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Catalunya ha viscut aquest divendres una aturada ferroviària sense precedents. Una avaria del sistema de telecomunicacions d’Adif ha impedit a primera hora d’aquest matí la circulació de cap tren de via convencional. No funcionaven els trens de Rodalies (a l’àrea de Barcelona i regionals) ni els de llarga distància. Això comporta greus problemes de mobilitat. T’expliquem quines alternatives tens de transport públic per arribar al teu destí.

Per desplaçar-te per la ciutat de Barcelona

Notícies relacionades

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha informat que el metro de la ciutat funciona «amb normalitat». El nivell d’ocupació pot veure’s incrementat per haver d’assumir el flux d’usuaris de Rodalies. Per això, TMB recomana consultar abans la situació de cada línia. També són operatius els serveis de bus.

Per desplaçar-te per l’àrea metropolitana de Barcelona

L’opció més recomanable a falta de tren per desplaçar-se per l’àrea metropolitana de Barcelona (AMB) és utilitzar la xarxa d’autobusos interurbans Exprés.cat. Es caracteritzen per la seva alta freqüència i perquè circulen per carrils segregats. A tot Catalunya hi ha 43 línies. La majoria connecten la capital catalana amb les principals ciutats de la conurbació. Aquestes són les de la demarcació de Barcelona.