Accident de trànsit

Un mort i cinc ferits greus en una col·lisió entre dos autobusos i un turisme

1
Es llegeix en minuts

Una persona ha mort, almenys cinc n’han resultat ferides de gravetat i algunes de diversa consideració al col·lidir dos autobusos de passatgers i un turisme a Moraleda Zafayona (Granada), segons ha informat el sistema d’emergències 112 d’Andalusia.

El succés ha ocorregut minuts abans de les 6 del matí d’aquest diumenge, quan diversos ciutadans han trucat al telèfon 112 per informar que dos autobusos i un turisme havien col·lidit al quilòmetre 210 de l’A-92 en sentit Màlaga i que en l’accident hi havia diversos ferits i persones atrapades a l’interior dels vehicles.

El centre coordinador ha activat la Guàrdia Civil de Trànsit, el Centre d’Emergències Sanitàries (CES) 061 i els bombers.

Notícies relacionades

A més, s’han desplaçat fins al lloc de l’accident el cap de servei d’emergències 112 a Granada i un assessor tècnic, que han confirmat que una persona ha resultat morta, que hi ha cinc ferides greus i algunes de diversa consideració.

Els operatius continuen treballant a la zona i l’A-92 està tallada en aquest punt, de manera que s’ha habilitat una desviació alternativa per la via de servei.