Estat de les carreteres

Trànsit a Catalunya: 13 quilòmetres de cues a l’AP-7 a la Roca

  • FOTOGALERIA | Catalunya acomiada la setmana amb una calor sufocant

  • ONADA DE CALOR | Recomanacions per a les altes temperatures

Trànsit a Catalunya: 13 quilòmetres de cues a l’AP-7 a la Roca

Zowy Voeten

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les carreteres de Catalunya no registren, per ara, incidències destacables aquest diumenge a la tarda, malgrat que s’esperen possibles complicacions de trànsit per l’operació tornada que s’espera després d’aquest calorós cap de setmana.

El principal punt de mira és l’AP-7, on aquest dissabte ja es van registrar importants retencions, i fins i tot un accident mortal a Castellet i la Gornal (Alt Penedès, Barcelona).

Principals retencions

Aquest diumenge a la tarda, l’AP-7 presenta 13 quilòmetres de congestió a la Roca del Vallès en direcció Barcelona. En sentit Girona, hi ha 7 quilòmetres de cues a l’altura de Castellbisbal i 4 a Gelida.

També a la Roca, es registren retencions de 7 quilòmetres a la C-60 en direcció Granollers.

La C-32 registra 11,5 quilòmetres de retencions a Alella (Maresme) en direcció Barcelona. Per això, Trànsit ha anunciat l’obertura d’un carril addicional en sentit contrari entre Sant Andreu de Llavaneres i Montgat, per afavorir el retorn a l’àrea de Barcelona.

La C-31 reporta cues de 8 quilòmetres a l’altura del Prat de Llobregat en sentit nord.

Notícies relacionades

Per la seva banda, la C-14 té diversos punts amb caravana entre Montblanc (Tarragona) i Tàrrega (Lleida) en sentit nord.

La Ronda de Dalt (B-20) té un carril tallat a causa d’una avaria, que per ara provoca 2,5 quilòmetres de circulació lenta en sentit el nus de la Trinitat.