Col·lisió frontal

Dos morts i un ferit en estat crític en un accident de trànsit a Cardedeu

La topada també ha deixat un altre ferit en estat menys greu i ha obligat a tallar la circulació a l’altura del quilòmetre 42 de la C-35

Dos morts i un ferit en estat crític en un accident de trànsit a Cardedeu

Google Maps

1
Es llegeix en minuts
ACN

Dues persones han mort aquest dissabte a la tarda en el xoc frontal de dos vehicles a la C-35 al seu pas per Cardedeu, a la comarca del Vallès Oriental. Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, per motius que s’estan investigant, han col·lidit dos turismes i, com a conseqüència de la topada, han mort els conductors dels dos cotxes.

Notícies relacionades

Alhora, la passatgera que anava al seient posterior d’un dels vehicles ha sigut traslladada en estat crític a l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona i a un altre ferit, en estat menys greu, l’han portat a l’Hospital de Granollers.

Els serveis d’emergències van ser alertats a les 17.01 hores. Els Bombers de la Generalitat van desplaçar vuit dotacions fins al lloc de l’accident, el punt quilomètric 42, i també es van activar els Mossos d’Esquadra i tres ambulàncies i un helicòpter del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM). La carretera està tallada en els dos sentits i hi ha desviacions del trànsit. Amb aquestes dues víctimes, la xifra de morts a les carreteres interurbanes de Catalunya el 2022 ja és de 53.