A la C-26 a Algerri

Un motorista mor en un xoc amb un camió a Lleida

El 2021 ja han mort 116 persones a les carreteres catalanes

Imatge d’arxiu d’una ambulància del SEM. 

Imatge d’arxiu d’una ambulància del SEM.  / ARXIU

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un motorista ha mort aquest dimarts en una col·lisió amb un camió en el punt quilomètric 6 de la C-26, al terme municipal d’Algerri (Noguera, Lleida), segons ha informat el Servei Català de Trànsit. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís de l’accident a les 9.46 hores.

Per causes que encara s’estan investigant, un camió i una motocicleta han xocat i, a conseqüència del sinistre, ha mort el motorista. Arran de la incidència, s’han activat sis patrulles dels Mossos d’Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat, l’helicòpter medicalitzat i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). L’accident ha obligat a tallar la C-26 a Algerri en els dos sentits de la marxa.

Dia complicat a la xarxa viària

Notícies relacionades

Amb aquesta víctima són 116 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya. L’últim motorista mort va ser diumenge a Ulldecona, mentre que en el pont de Tots Sants es van registrar dos accidents de trànsit mortals més a Llagostera i la Vall d’en Bas.

Aquest dimarts ha sigut especialment complicat a la xarxa viària catalana, amb cues quilomètriques a l’AP-7 a Montmeló, que s’han allargat durant gran part del matí i que han repercutit a les carreteres dels voltants.