Sinistralitat viària

Un motorista mor en un accident en un camí paral·lel a l’AP-7 a Ulldecona

Un total de 114 persones han perdut la vida a les carreteres catalanes des de començament d’any

Un motorista mor en un accident en un camí paral·lel a l’AP-7 a Ulldecona
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un motorista ha mort aquest diumenge en un accident en un camí paral·lel a l’AP-7, en el punt quilomètric 340, a l’altura d’Ulldecona (Montsià). El conductor, M. A. Q., de 38 anys i veí d’Ulldecona, va perdre la vida per una sortida de via de la motocicleta. Les causes de l’accident encara s’estan investigant. Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 22.01 hores d’aquest diumenge i van activar les patrulles dels Mossos, dues dotacions de Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Notícies relacionades

Amb aquesta víctima, ja són 114 les persones que han mort aquest any en accidents de trànsit a la xarxa viària interurbana de Catalunya. Diumenge va morir un altre motorista a la C-65 a Llagostera (Gironès).

En aquest context, el Servei Català de Trànsit (SCT) ha recordat que el Servei d’Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit (SIAVT) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit cada dia de l’any per oferir-los un servei d’orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que reconeix la legislació vigent i el recolzament psicològic davant un sinistre de trànsit.