Estavella un Lamborghini a Huelva i fuig

Al conductor del vehicle d'alta gamma, que ha sigut localitzat a l'hospital juntament amb el seu acompanyant, se li imputa un delicte de conducció temerària

lambor

lambor

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els dos ocupants del vehicle d’alta gamma, un Lamborghini Huracán, que es va encastar contra un centre de transformació del subministrament elèctric aquest diumenge al passeig marítim de Huelva han sigut localitzats a l’Hospital Juan Ramón Jiménez i se’ls imputa un presumpte delicte de conducció temerària.

Segons han indicat fonts municipals, a les 6.45 hores la Policia Local va rebre aquest diumenge una trucada avisant que un vehicle d’alta gamma s’havia encastat contra un centre de transformació elèctric al passeig Marítim.

Al personar-se els agents al llocs dels fets van veure que els ocupants no eren al lloc del sinistre, que va provocar destrosses en el primer i segon mur de protecció del transformador. Per la seva banda, el subministrament a la zona va ser restablert.

Notícies relacionades

Amb les primeres indagacions policials es va localitzar els dos ocupants a l’hospital Juan Ramón Jiménez, que estaven ferits lleus. Així, es va comprovar que cap era el propietari del vehicle ja que «l’hi havia deixat un amic».

Com han indicat, de moment se’ls imputa un presumpte delicte de conducció temerària. Durant el matí d’aquest diumenge se’ls va citar per prestar declaració tant al propietari del vehicle com a qui el va conduir durant l’accident i a l’altre ocupant.