Una caiguda de Cavendish altera el final de la quarta etapa del Tour

El britànic s'estampa a dos quilòmetres de la meta i l'alemany Greipel ho aprofita per guanyar a Rouen

Greipel s’imposa al grup a la meta de Rouen.

Greipel s’imposa al grup a la meta de Rouen. / EFE / GUILLAUME HORCAJUELO

1
Es llegeix en minuts
SERGI LÓPEZ-EGEA / Rouen (Enviat especial)

Mark Cavendish va encendre aquest dimecres totes les alarmes delTourper una espectacular caiguda que es va produir a poc més de dos quilòmetres perquè finalitzés la quarta etapa de la ronda francesa del 2012.

Notícies relacionades

Quan el pilot es disposava a entrar a la ciutat deRouen, capital de l'Alta Normandia, a la riba del Sena, el britànic i el seu llançador Eisel es van estampar per terra arrossegant rere seu diversos contrincants i partint el grup en mil trossos, encara que per qüestions reglamentàries (els talls per caiguda no compten en temps si es produeixen a menys de tres quilòmetres de l'arribada) tots van arribar empatats a la línia d'arribada.

L'accident de Cavendish va deixar l'esprint sense un amo clar de manera que es van aprofitar altres corredors que normalment es classifiquen a l'estela del ciclista anglès. Un d'ells, l'alemany André Greipel, es va anotar la victòria, al davant del súper veterà i abans gran astre de les arribades massives Alessandro Petacchi. Cap corredor espanyol es va veure compromès per la caiguda, igual que la totalitat de les figures que aspiren a lluitar per la victòria a París. Així mateix, Fabian Cancellara va conservar el jersei groc sense cap problema, en una etapa que va ser més tranquil·la del que és habitual fins que va caure Cavendish. Demà, cinquena etapa, de 196,5 quilòmetres entre les ciutats deRoueniSaint Quentin.