Del 30 de juny al 5 de juliol

Lildami, Miki Nuñez i Triquell: Caps de cartell de la Festa Major de Terrassa

La cultura popular de Terrassa veta Vox de la festa major

La policia de Terrassa forma professionals de l’oci nocturn contra la violència sexual

zentauroepp46702253 barcelona   25 01 2019   icult  miki nu ez  el  triunfito  q190125201028

zentauroepp46702253 barcelona 25 01 2019 icult miki nu ez el triunfito q190125201028 / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Festa Major de Terrassa (Vallès Occidental) que se celebrarà del 30 de juny al 5 de juliol, torna a lluir les seves millors gales reivindicant la cultura i la ciutat, entre les quals destaquen Lildami (2 de juliol), Triquell (2 de juliol), el grup valencià de rap Pupil·les (30 de juny) a l'escenari del parc de Vallparadís i Miki Nuñez (2 de juliol), a la Plaça Nova.

Altres propostes musicals de renom que passaran pels escenaris egarencs són les actuacions Nena Daconte, Garrapata Mulata, Orquestres per la Llibertat, Soleá Morente, els Yolos, Alícia Rey, Orquestra Di-Versiones i Carla Miranda.

Els escenaris habituals tornaran a ser els eixos d’aquesta festa, amb espais consagrats com la plaça Vella, la plaça Nova i el parc dels Catalans, consolidant també altres espais incorporats en els últims anys com la plaça del Rector Homs o el parc de Sant Jordi. El parc de Vallparadís, el pulmó verd de Terrassa, serà també l’escenari de la Festa Major Infantil i del Jove organitzat pel Consell de Joves. Un altre atractiu emblemàtic, l’Espai Vapor, torna amb una aposta musical amb molta personalitat pròpia i que ja s’ha guanyat un lloc destacat en la programació de la festa gran de Terrassa.

L’alcalde de Terrassa Jordi Ballart manifesta que «la major part de les actuacions estaran protagonitzades per artistes locals que disposaran d’un gran aparador per poder mostrar al públic tot el seu potencial. En els últims anys, també hem apostat perquè la Festa Major sigui el màxim d’oberta i inclusiva possible».

Per aquesta raó, en el programa es marquen aquells actes que impliquen pirotècnia i soroll perquè ho tinguin en compte persones amb autisme, amb hipersensibilitat al soroll o persones amb animals que també poden tenir molèsties.

Notícies relacionades

A més, aquest any també es recupera el ‘Castell de Foc’ al seu lloc habitual en l’encreuament de les avingudes de Josep Tarradellas i de l’Abat Marcet, sempre que el decret de sequera ho permeti en un any tan complicat per la falta d’unes pluges que sembla que van tornant.

Més notícies de Terrassaa l’edició local d’EL PERIÓDICO