Societat

Mig miler de joves participen en les activitats d’estiu de Terrassa

‘Districte Jove’ és un projecte d’intervenció socioeducativa dirigit a persones de 12 a 25 anys

Mig miler de joves participen en les activitats d’estiu de Terrassa

Ayuntamiento de Terrassa

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Prop de mig miler de joves de Terrassa (Vallès Occidental) han participat en un total de 50 activitats organitzades en el marc del projecte ‘Districte Jove’, que ha recuperat la programació d’estiu després de dos anys d’absència per la situació sanitària.

‘Districte Jove’ és el projecte d’intervenció socioeducativa amb persones de 12 a 25 anys que desenvolupa l’Ajuntament de Terrassa, durant tot l’any i de forma descentralitzada. Les últimes setmanes abans d’agost (únic mes en què s’atura el projecte), ‘Districte Jove’ redefineix la seva programació habitual per oferir una proposta dirigida per al temps estival.

Es tracta d’un programa amb diversitat de propostes i activitats, que facilita que els i les joves coneguin nous espais de la ciutat i de fora, i que puguin conèixer i relacionar-se amb joves de tota la ciutat, després de tot un curs funcionant de manera autònoma a cada districte.

La programació d’estiu d’aquest any ha inclòs mig centenar d’activitats d’oci gratuïtes pensades per generar espais de socialització i reforçar el vincle socioeducatiu entre l’equip de professionals i les persones joves amb qui s’ha treballat al llarg del curs.

Les activitats

Entre les activitats realitzades, destaquen les colònies d’identitats i orientacions diverses a l’espai juvenil Baumann (Districte 1), dedicades a explorar temes d’interès juvenil en un espai de seguretat i confort.

El grup del Lokal (Districte 6) també va realitzar una sortida de colònies, a Altafulla, creant un espai de confiança entre els membres del grup.

Al Districte 2, destaca el taller de poesia a càrrec d’Antonio Gil Torres, a l’Espai Bit, que es va convertir en un espai de gestió emocional a través de l’escriptura.

La Caseta (Districte 7) va acollir un taller per pintar el pati de l’equipament, amb molta participació de joves de la zona.

Notícies relacionades

A l’espai Cruïlla (Districte 4), l’activitat amb més participació va ser el cine a l’aire lliure.

Llegeix totes les notícies de Terrassa a EL PERIÓDICO Terrassa

Temes:

Terrassa Joves