Fundació Ampans

Terrassa cedirà un solar per a la construcció d’una residència i un centre de dia

Anirà destinat a persones amb discapacitat intel·lectual i alt grau de dependència

Terrassa cedirà un solar per a la construcció d’una residència i un centre de dia

Ayuntamiento de Terrassa

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Terrassa (Vallès Occidental) cedirà un solar de propietat municipal a la Fundació Ampans, centrada en l’atenció i inserció de les persones amb discapacitat intel·lectual, per construir una residència i un centre de dia. Així ha recordat en la Comissió Informativa de Serveis Generals i Govern Obert d’aquesta tarda, que ha acordat elevar al ple municipal aquest dictamen perquè se sotmeti a votació.

El centre està situat al carrer de la Castellassa, número 10-12, i anirà destinat a persones amb discapacitat intel·lectual i alt grau de dependència. L’expedient és fruit d’un procés que es va iniciar a finals de l’any 2019 amb l’objectiu de donar resposta a una necessitat històrica per dotar la ciutat de més nombre de places residencials per a persones amb capacitats diverses.

El projecte de centre residencial preveu una capacitat aproximada de 50 places, constituïdes en unitats de convivència d’acord amb la normativa vigent. Pel que fa al centre de dia, es projecta amb una capacitat de 20 places.

Notícies relacionades

Els terrenys es troben en un espai pròxim a equipaments educatius i zones verdes i a poca distància del perímetre de l’Anella Verda. La parcel·la té una superfície de terreny de 6.145 m², dels quals 5.740 m² estan classificats com a edificables, i que urbanísticament permeten la ubicació d’equipaments de serveis socials.

Llegeix totes les notícies de Terrassa a EL PERIÓDICO Terrassa