Rosario Flores, Doctor Prats i La Casa Azul: caps de cartell de la festa major de Terrassa

Ballart celebra la tornada a la presencialitat en les més de 300 activitats programades entre l’1 i el 6 de juliol

Rosario Flores, Doctor Prats i La Casa Azul: caps de cartell de la festa major de Terrassa

Ayuntamiento de Terrassa

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La festa major de Terrassa (Vallès Occidental), que se celebrarà de l’1 al 6 de juliol, recupera l’aroma prepandèmica amb prop de 300 activitats, totes, presencials, entre les quals destaquen els concerts de Doctor Prats (1 de juliol), Rosario Flores (2 de juliol) i la Casa Azul (3 de juliol), que tindran lloc al parc dels Catalans.

Altres propostes musicals de renom que passaran pels escenaris egarencs són les actuacions de Sense Sal, Gemma Humet, Mabel Flores, Roba Estesa, Las Karamba, o l’Orquestra Montgrins, que ho faran a la plaça Vella, mentre que Kiko Veneno, el Gòspel i Ecos del Rocío arribaran a la plaça Nova.

«Després de dos anys marcats per les restriccions a causa de la covid-19, aquest any tornem a la normalitat amb activitats presencials i amb la gent, carrers i places de la ciutat, com a grans protagonistes de la festa» va exposar l’alcalde, Jordi Ballart, durant la presentació del programa.

El pregó d’aquest any anirà a càrrec de l’artista local Lildami i l’entitat encarregada de portar el penell seran els Castellers de Terrassa, que el 2020 van celebrar el seu 40è aniversari. El castell de focs, per la seva banda, tornarà a ser simultani en cinc punts diferents de la ciutat i, com a novetat, la festa major tindrà el lema «¡Posem color!», que inclourà la il·luminació de colors durant la nit de diversos monuments i xemeneies de la ciutat.

Notícies relacionades

Quant a la mobilitat, el servei de transport urbà, TMESA, repetirà el servei nocturn, amb parades intermèdies, destinades especialment per a dones, els menors de 16 anys, persones grans i persones amb capacitats diverses. Un servei que baixarà del vehicle per la porta davantera de l’autobús.

Més notícies de Terrassa en l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Festes Terrassa