Política municipal

Eva Candela serà la candidata del PSC a l’alcaldia de Terrassa en les municipals del 2023

  • «Fa mesos que moltes persones em demanen que faci un pas endavant. I estic decidida a fer-ho per Terrassa»

Eva Candela serà la candidata del PSC a l’alcaldia de Terrassa en les municipals del 2023

Twitter Eva Candela

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Eva Candela López serà la candidata del PSC a Terrassa (Vallès Occidental) en les eleccions municipals del 2023. Així ho han donat a conèixer des de la formació socialista aquest dilluns 23 de maig, en què expliquen que Candela liderarà la llista del PSC i aspirarà a l’alcaldia després de recollir 143 firmes de suport de la militància.  Eva Candela va anunciar l’1 d’abril que es presentaria a les primàries del seu partit. «Fa mesos que moltes persones em demanen que faci un pas endavant. I estic decidida a fer-ho per Terrassa», va assenyalar llavors.

De fet, Candela, que actualment és regidora a l’Ajuntament de Terrassa i diputada al Parlament de Catalunya, ha sigut l’única candidata que ha presentat els suports necessaris per poder ser elegida cap de llista, per la qual cosa ha quedat proclamada automàticament candidata. Des de la formació assenyalen que les 143 firmes suposen «gairebé el 50% de la militància» i que Candela només en necessitava el 25% perquè s’acceptés la seva candidatura.

Des de la formació política assenyalen que el PSC de Terrassa realitzarà en breu una assemblea extraordinària –prevista per divendres– en la qual el partit ratificarà Candela com a candidata, i recollirà així el testimoni de l’actual líder local dels socialistes: Alfredo Vega, que va arribar a ser alcalde entre el novembre del 2017 i el juny del 2019, després de la dimissió de Jordi Ballart (Tot per Terrassa).

Notícies relacionades

Segons el seu currículum públic, Candela té el títol d’arquitecta tècnica i un postgrau en habilitats directives. Així, en la seva trajectòria professional ha desenvolupat diferents càrrecs tècnics i de gestió als consistoris de Terrassa i Rubí (Vallès Occidental).

Més notícies de Terrassa a l’edició local d’EL PERIÓDICO