‘In fraganti’

Detenen un home que acabava de robar el telèfon mòbil a dues dones a Terrassa

  • El noi, de 23 anys, va passar a disposició judicial i es va decretar el seu ingrés a la presó

  • La Policia de Sabadell també va arrestar una dona per un suposat delicte de robatori amb violència i intimidació després de sostreure un telèfon mòbil

Un cotxe dels Mossos d’Esquadra.

Un cotxe dels Mossos d’Esquadra. / ARCHIVO (Europa Press)

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos d’Esquadra van detenir dilluns un home de 23 anys com a presumpte autor de dos robatoris amb violència i un delicte de resistència a agents de l’autoritat. Segons ha fet públic la policia catalana en un comunicat, els fets van tenir lloc cap a les 8.00 h, quan els Mossos van rebre avís d’un robatori amb violència al carrer Sant Lluís de Terrassa (Vallès Occidental).

Segons la primera informació, un jove havia sostret el telèfon mòbil a una dona donant-li una empenta que l’havia fet caure. Ràpidament, els Mossos es van dirigir al lloc i van començar una recerca del presumpte autor. Així, en l’encreuament dels carrers Faraday i Infant Martí, «van veure un jove que coincidia amb la descripció del lladre i que cometia un segon robatori mitjançant el mateix ‘modus operandi’. Tot seguit, el lladre va fugir corrent», expliquen.

Els Mossos, segueix el comunicat, van sortir darrere d’ell i van veure com tirava el telèfon mòbil sostret a terra i continuava la seva fuga. Finalment, els agents la van interceptar i el van detenir en l’encreuament del carrer Watt amb Nicolau Tallò. «Durant la detenció, el lladre va oposar resistència i va intentar colpejar els agents malgrat els intents d’aquests per calmar-lo», afegeixen.

Una vegada detingut, els mossos van poder recuperar el mòbil que el lladre havia llançat en la seva fuga i el van tornar a la seva propietària. El detingut va passar ahir dimarts a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Terrassa i l’autoritat judicial va decretar el seu ingrés a la presó.

Una altra detinguda per robatori a Sabadell

Segons ha informat la Policia Municipal de Sabadell, l’altra capital del Vallès Occidental, aquest dimarts també es va detenir una persona, en aquest cas a una dona, per un presumpte delicte de robatori amb violència i intimidació després de sostreure un telèfon mòbil.

El cos de policia local explica que, a les 14.30 h del dimarts 17 de maig, al carrer Lepant 198 de Sabadell, es va detenir una dona de 52 anys. «Sembla que la persona detinguda va robar un telèfon mòbil valorat en 800 euros dins d’un bar», segueix la interlocutòria policial.

Notícies relacionades

El text explica també que diferents persones presents al lloc dels fets van retenir la presumpta autora fins que va arribar una unitat de la Policia Municipal. Després d’això, es van realitzar diligències judicials pertinents. 

Més notícies de Terrassa i Sabadell en l’edició local d’EL PERIÓDICO