El substituirà Àfrica Serena

Dimiteix el regidor del PSC de Terrassa Javi Garcia després de donar positiu en un control d’alcoholèmia

  • «He comès un error i he de pagar com legalment paga tothom, però com a representant polític he pres la decisió de renunciar al càrrec», va dir

Dimiteix el regidor del PSC de Terrassa Javi Garcia després de donar positiu en un control d’alcoholèmia

Anna Mas Talens

1
Es llegeix en minuts
ACN

El regidor del PSC de Terrassa Javi Garcia, en l’oposició, va presentar divendres la seva dimissió després que el cap de setmana anterior, de matinada, donés positiu en un control d’alcoholèmia. Garcia va donar una taxa d’1,03 mg/l, per això va optar per presentar la seva renúncia al càrrec en el ple ordinari del mes d’abril.

«És una decisió personal i per ètica. He comès un error i he de pagar com legalment paga tothom, però com a representant polític he pres la decisió de renunciar al càrrec», va assenyalar en declaracion a l’ACN. Garcia, que va assegurar que n’estava penedit, no va assistir presencialment al ple de divendres.

Garcia va ser nomenat regidor del PSC de Terrassa el 2017, just quan el llavors alcalde, Jordi Ballart, va renunciar al càrrec per l’esclat del procés i el suport dels socialistes al Govern espanyol en l’aplicació de l’article 155 a Catalunya. Des d’aleshores i fins al maig de 2019, sota l’alcaldia d’Alfredo Vega, va assumir la cartera de Presidència, Transparència, Estructura Territorial i Districtes i Qualitat Democràtica.

Notícies relacionades

Amb la pèrdua de l’alcaldia per part del PSC, va passar a ser regidor en l’oposició. Ara el substituirà Àfrica Serena, que va ser número 9 en les llistes d’Alfredo Vega el 2019.

Més notícies de Terrassa a l’edició local d’EL PERIÓDICO