Successos

Un incendi en una nau abandonada de Terrassa mobilitza 14 dotacions de Bombers

  • A l’edifici abandonat sol pernoctar un home sense llar, però la nit de l’incendi no hi era

  • El foc, que es va extingir al cap de tres hores, no va causar cap víctima

Un incendi en una nau abandonada de Terrassa mobilitza 14 dotacions de Bombers
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

A les 23.57 h de la nit d’aquest dimarts passat, 18 de gener, una alerta va arribar als Bombers de la Generalitat, un incendi es propagava en el número 78 del carrer Saturn de Terrassa (Vallès Occidental), que correspon a una nau abandonada d’un antic centre comercial.

L’incident, que va mobilitzar fins a 14 dotacions dels Bombers de la Generalitat, es va iniciar en un sofà que es trobava a l’exterior de l’edifici i es va propagar cap a l’interior de l’equipament, cosa que va fer col·lapsar les parets de vidre de l’edifici. No obstant, el foc, que tampoc va deixar ferits, no va aconseguir traspassar cap als següents edificis.

Des de Bombers expliquen que tenien constància que a l’edifici abandonat sol pernoctar un home sense llar, però que la nit de l’incendi no hi era. D’aquesta manera, remarquen des de Bombers, durant el matí d’aquest dimecres, 19 de gener, han tornat a pentinar la zona a la recerca de l’home per acabar d’assegurar-se que no resultés ferit en el succés. Els membres del cos han acabat trobant l’home i és quan han pogut confirmar que la passada nit no era a la nau en el moment de l’incident.

Tres hores apagant les flames

Més enllà del cas concret d’aquest home, l’equip de Bombers va escombrar la zona a la recerca d’altres possibles víctimes que poguessin ocupar la nau, però no van trobar ningú. Després de les comprovacions, la tasca del cos d’emergències català es va centrar principalment en l’extinció del foc i la ventilació de la nau, d’uns 3.000 metres quadrats.

Notícies relacionades

Les dotacions que van estar més estona al lloc dels fets es van mantenir fins a tres hores amb les tasques d’extinció. Es desconeixen les causes que van iniciar l’incident.

Més notícies de Terrassa a l’edició local d’EL PERIÓDICO