Llibertat amb càrrecs

Detingut per amenaçar amb una navalla i robar a set comerços de Terrassa

L’arrestat cometia presumptament aquests robatoris a petits comerços quan estaven oberts

Detingut per amenaçar amb una navalla i robar a set comerços de Terrassa
1
Es llegeix en minuts
EFE

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home com a presumpte autor d’almenys set robatoris amb violència i intimidació en establiments comercials de Terrassa (Vallès Occidental), on amenaçava els treballadors amb una navalla per sostreure la recaptació de la caixa enregistradora.

Segons informen els Mossos, el detingut, de 38 anys i que ja tenia antecedents policials per fets similars, es mostrava molt agressiu i intimidava les víctimes amb una arma blanca per perpetrar aquests atracaments, comesos entre els mesos d’agost i desembre de l’any passat.

L’arrestat cometia presumptament aquests robatoris a petits comerços que estaven oberts i, després de fer alguna pregunta al treballador per distreure’l, es dirigia directament a la zona on hi havia la caixa enregistradora i tot seguit treia una arma blanca.

En aquell moment, l’home adoptava una actitud molt més agressiva, i sense deixar d’amenaçar el treballador amb la navalla li exigia la recaptació.

Fins i tot, en algun cas, va arribar a agafar l’empleat pel coll amb l’arma blanca per intimidar-lo.

La investigació policial va permetre relacionar tots aquests fets amb el mateix autor, gràcies a diversos indicis, a la descripció facilitada per les víctimes i a les imatges de les càmeres de seguretat.

Notícies relacionades

Els Mossos van detenir aquest home el 9 de gener i, després de passar ahir a disposició judicial, el jutjat de guàrdia de Terrassa va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Més notícies de Terrassa a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Terrassa