Cultura

Billy Cobham i La Locomotora Negra tocaran en la 40a edició del Festival Jazz de Terrassa

  • Billy Cobham actuarà el 12 de juny al costat de Jean Marie Ecay a la guitarra, Christophe Cravero al teclat i violí i Fifi Chayeb al baix elèctric

  • La Locomotora Negra pujarà a l’escenari egarenc el 6 de juny amb Josep M. Farràs, Ricard Gili i Big Mama com a convidats

Billy Cobham i La Locomotora Negra tocaran en la 40a edició del Festival Jazz de Terrassa
1
Es llegeix en minuts

Coincidint amb el Dia Internacional del Jazz, el Festival de Jazz de Terrassa (Vallès Occidental) va presentar divendres passat 30 d’abril el cartell de l’edició número 40 de l’esdeveniment, dissenyat per l’artista Sílvia Segura, i ha anunciat l’actuació de Billy Cobham i La Locomotora Negra, que tocarà amb Farràs i Big Mama.

Segons ha explicat Jazz Terrassa en un comunicat, l’històric Teatre Principal, que s’estrena com a nou escenari, acollirà el concert del cèlebre Billy Cobham, que el 12 de juny torna a Terrassa al costat de Jean Marie Ecay a la guitarra, Christophe Cravero al teclat i violí i Fifi Chayeb al baix elèctric.

La Locomotora Negra actuarà el 6 de juny amb Josep M. Farràs, Ricard Gili i Big Mama com a convidats, i ho farà també al Teatre Principal de Terrassa, una ciutat on han actuat més de 80 vegades.

Final del Jazz Up

La coordinadora de Jazz Terrassa, Susanna Carmona, ha destacat la coincidència d’aquesta presentació amb el tancament de Jazz Up, un circuit que durant 12 dies ha organitzat petits concerts en 40 espais emblemàtics de la ciutat, segons explica un comunicat del festival.

El projecte ha rememorat les 40 edicions del festival en espais com El Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya, l’Hospital de Terrassa, la Masia Freixa o l’espai del Parc Vallparadís.

Notícies relacionades

Les actuacions s’han retransmès en directe a través de les xarxes socials i els 40 vídeos publicats han superat les 25.000 visualitzacions.

Més notícies de Terrassa a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Terrassa Jazz