Homicidi

Presó provisional per al presumpte autor de la mort d’un home a Terrassa

  • Així ho ha decretat el Jutjat d’Instrucció número 1 de Terrassa aquest dilluns

  • La víctima, de51 anys d’edat, va morir a l’hospital de la ciutat egarenca després de ser apunyalat en ple centre urbà

Presó provisional per al presumpte autor de la mort d’un home a Terrassa
1
Es llegeix en minuts

El Jutjat d’Instrucció número 1 de Terrassa (Vallès Occidental), en funcions de guàrdia, ha decretat aquest dilluns presó provisional i sense fiança per al presumpte autor de la mort d’un home en aquesta localitat divendres passat, 9 d’abril.

Els fets es van produir poc després de les deu del matí quan els Mossos van rebre l’avís que hi havia un home ferit de gravetat al carrer, al costat del portal d’un edifici, a Terrassa.

La víctima, de 51 anys d’edat, va ser traslladada a un centre hospitalari per efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) en estat molt greu, tot i que finalment, al voltant de les 19 hores, va morir a causa de la gravetat de les lesions que havia patit.

Una hora després de rebre l’avís del succés, els Mossos van poder arrestar el presumpte autor de l’agressió, un home de nacionalitat espanyola i de 46 anys d’edat, que s’havia intentat ocultar en una zona pròxima al lloc dels fets.

Notícies relacionades

El detingut, acusat d’un delicte d’homicidi, ha passat aquest dilluns a disposició judicial i la magistrada ha acordat presó provisional, comunicada i sense fiança, per a l’home.

Més notícies de Terrassa a l’edició local d’EL PERIÓDICO