Terrassa rebrà els Reis d’Orient amb actes organitzats en escoles dels set districtes de la ciutat

  • Entre les 16 i les 20 h del 5 de gener els Reis s’instal·laran a set escoles, cada una d’un districte de la ciutat

  • Els centres educatius s’habilitaran perquè fins a 15.000 persones puguin veure Ses Majestats

  • Per accedir serà necessari presentar una entrada gratuïta que es pot obtenir a partir d’avui a la <a href=» www.terrassa.cat/reis»>web</a>

Terrassa rebrà els Reis d’Orient amb actes organitzats en escoles dels set districtes de la ciutat
Es llegeix en minuts

Els Reis d’Orient arribaran a Terrassa el mateix 5 de gener, però en lloc de cavalcada aquest any s’instal·laran a les escoles dels set districtes de la ciutat. Entre les 16 i les 20h s’habilitaran els centres educatius perquè fins a 15.000 persones puguin veure Ses Majestats.

El procés per poder accedir es farà amb un sistema de cita prèvia que s’obre avui, dilluns 28 de gener. Per a l’esdeveniment, que organitza de manera conjunta l’ajuntament i l’entitat El Social, s’han previst recorreguts interns i torns diferenciats, amb l’administració de gel hidroalcohòlic, el manteniment de distància entre els visitants i l’ús obligatori de la mascareta, tant en el procés de cua com a l’interior de les escoles.

Els centres habilitats són l’Escola Lanaspa al Districte 1, l’Escola Agustí Bartra al Districte 2, l’Escola Arce al Districte 3, l’Escola El Vallès al Districte 4, l’Escola Enxaneta el Districte 5, l’Escola San Llorenç del Munt al Districte 6, i l’Escola Josep Ventalló i Vintró al Districte 7.

Cita prèvia

Les activitats s’han previst als patis de les escoles, ja que disposen d’espais a l’aire lliure amb facilitat per habilitar l’entrada i la sortida dels visitants. Els traçats estaran diferenciats i perfectament delimitats, amb recorreguts pels patis per poder saludar les Ses Majestats.

S’han previst diferents franges horàries cadascuna de les escoles per facilitar que els nens puguin veure els Reis de forma esglaonada i organitzada, amb torns de mitja hora. Aquesta organització permetrà superar les 2.000 visites per escola i les 15.000 en el conjunt dels set districtes de la ciutat.

Per poder accedir-hi caldrà disposar d’una entrada, que serà gratuïta. Es pot obtenir a partir d’avui, dilluns 28 de desembre, a través de la pàgina web habilitada per a l’ocasió.

Mascareta obligatòria i distàncies de seguretat

L’ús de mascareta serà obligatori per a les persones majors de 6 anys, i caldrà mantenir sempre la distància de seguretat amb la resta d’assistents. De la mateixa manera, es disposarà de gel hidroalcohòlic.

Et pot interesar

A la nit, a les 21 h, es farà una recepció institucional que serà retransmès a través de la televisió municipal. A part, durant el mateix 5 de gener, els nens de la ciutat rebran per correu electrònic un missatge de vídeo personalitzat dels Reis, a partir de la petició que els pares poden fer fins al dia de Nadal.

Més notícies de Terrassa en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA