A FINALS D'ANY

L'Hospital de Terrassa posarà en marxa un espai polivalent amb 28 llits per atendre pacients crítics

Serà un espai pulmó de 750 metres quadrats que s'ubicarà al costat del servei d'urgències i està pensat per oferir diferents usos

Paral·lelament, el centre ha ampliat aquesta setmana les ucis amb 6 llits de crítics, i passa a tenir 12 llits en total

hospital-terrassa

hospital-terrassa

1
Es llegeix en minuts
ACN

L’Hospital de Terrassa comptarà a finals d’any amb un nou espai pulmó de 750 metres quadrats. S’ubicarà al costat del servei d’urgències i tindrà una capacitat de 28 llits, amb utilització d’equipament mèdic de suport vital.

El nou espai està dissenyat com un equipament polivalent, que podrà tenir diferents usos, des de llits d’hospitalització convencional a llits d’uci per si s’ha d’encarar una nova onada de Covid-19.

Notícies relacionades

Paral·lelament, el centre ha ampliat aquesta setmana les ucis amb 6 llits de crítics, i ha passat a tenir 12 llits en total. L’ampliació facilitarà sectoritzar els pacients de Covid positius i negatius i tractar-los separadament.

Una altra de les mesures que impulsa el Consorci Sanitari de Terrassa (CST) per ampliar la capacitat de l’Hospital de Terrassa és la reforma de la quarta planta del centre, actualment tancada, i equipar-la amb 30 llits. La previsió és que les obres comencin el pròxim mes de novembre.