CULTURA

El Ballet Nacional d'Espanya celebrarà quatre funcions al Centre Cultural de Terrassa al novembre

El programa, dissenyat pel director de la companyia, Rubén Olmo, ofereix una visió global de la dansa espanyola, incloent-hi la majoria dels seus estils

La cita inclou 'De lo flamenco', 'Eterna Iberia', 'Jauleña' i 'Invocación Bolera', quatre homenatges als grans mestres de la dansa i l'escola bolera

undefined47594894 icult  rub n olmo  nuevo director del ballet nacional de esp200913201700

undefined47594894 icult rub n olmo nuevo director del ballet nacional de esp200913201700 / AlbertoNevado info albertonevado

1
Es llegeix en minuts
EuropaPress

El Ballet Nacional d’Espanya farà quatre funcions al Centre Cultural de Terrassa els dies 13, 14 –dues actuacions a les 17.00 i 21.00 hores– i 15 de novembre, ha informat en un comunicat.

El programa, dissenyat pel director de la companyia, Rubén Olmo, ofereix una visió global de la dansa espanyola, incloent-hi la majoria dels seus estils, des de l’escola bolera fins al flamenc estilitzat.

La cita a Terrassa inclou ‘De lo flamenco’, un homenatge al ballarí i coreògraf Mario Maya, «un dels grans mestres de la dansa espanyola i un referent universal en el món de la dansa», així com creador del Flamenco Teatro Andaluz.

Un homenatge als grans mestres

Així mateix, el programa compta amb ‘Eterna Iberia’, ‘Jauleña’ i ‘Invocación Bolera’, que és un altre homenatge als grans mestres que han marcat la línia a seguir a l’escola bolera, des d’Ángel Pericet fins a Mariemma o Antonio ‘el bailarín’.

Notícies relacionades

Els tres dies d’actuació a Terrassa són diferents dels que s’havien previst inicialment, de manera que es contactarà amb els espectadors que ja havien adquirit la seva entrada perquè escullin una de les dates i, una vegada s’hagi fet la redistribució, s’obrirà la taquilla.

Més notícies de Terrassa en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA