NOVA NORMALITAT

Terrassa intensifica la desinfecció de parcs infantils per a la prevenció de la Covid

La mesura pretén donar resposta a les noves directrius marcades per la Generalitat per reduir el risc de contagi

Això es porta a terme en horari nocturn per reduir les molèsties als usuaris. La previsió és que cada parc pugui desinfectar-se cada tres dies

200929-desinfecci-parc-infantils 4

200929-desinfecci-parc-infantils 4

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Terrassa ha intensificat la desinfecció dels parcs infantils i els espais verds més freqüentats de la ciutat. La mesura pretén donar resposta a les noves directrius marcades per la Generalitat per reduir el risc de contagi en aquestes àrees.

Així, des del cap de setmana passat, una empresa contractada pel Servei de Gestió de l’Espai Públic, ha incrementat la neteja d’aquests espais utilitzant un sistema de polvorització a pressió amb un producte higienitzant.

Les intervencions, segons ha explicat el consistori egarenc, es porten a terme en horari nocturn amb tal de reduir les molèsties als usuaris. La previsió, diu l’Ajuntament, és que cada parc o zona d’oci pugui desinfectar-se cada tres dies «com a mínim».

Mesures preventives: més informació i divulgació

Paral·lelament, l’Ajuntament està impulsant una campanya informativa a través de les seves xarxes socials i canals d’informació institucionals, a més de penjar cartells informatius en parcs.

Als cartells, expliquen, la ciutadania trobarà un codi QR amb el qual podrà accedir a tota la informació d’interès relacionada amb la prevenció del coronavirus i que s’anirà actualitzant.

Notícies relacionades

A aquestes accions se li sumaran les tasques d’acompanyament que farà el personal voluntari de Creu Roja, que visitarà aquestes zones verdes per assessorar els usuaris.

Més notícies de Terrassa en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA