22 set 2020

Anar al contingut

DURANT JULIOL I AGOST

Els casals d'estiu de Terrassa fan balanç: només sis positius d'un total de 2.316 participants

D'altra banda, d'entre les 369 monitores i monitors només s'han detectat dos casos positius, un durant el mes de juliol i un altre durant el mes d'agost

La regidora Ona Martínez ha explicat que els casos s'han produït sempre fora dels casals i sense cap contagi entre membres d'un mateix grup

El Periódico

Els casals d'estiu de Terrassa fan balanç: només sis positius d'un total de 2.316 participants

Ajuntament de Terrassa (Premsa)

L’Ajuntament de Terrassa ha compartit el balanç dels 39 casals d’estiu que s’han impulsat durant els mesos de juliol i agost. Així, amb una participació total de 2.316 nens i joves, 1.848 al juliol i 468 a l’agost, s’han detectat sis casos positius per coronavirus, tres el primer mes i tres en el segon. 

D’altra banda, d’entre les 369 monitores i monitors d’aquests casals egarencs, només s’han detectat dos casos positius Segons el balanç compartit pel consistori, el primer cas dels monitors s’ha produït durant el mes de juliol i el segon durant el mes d’agost.

La regidora d’Infància i Adolescència, Joventut, Adultesa i Famílies, Ona Martínez, ha explicat que els casos s’han produït sempre fora dels casals i sense cap contagi entre membres d’un mateix casal.

D’altra banda, la regidora ha volgut deixar constància de «la ràpida detecció dels casos per part dels monitors i monitores que han activat els protocols d’actuació tan aviat com han detectat el mínim símptoma». 

Més notícies de Terrassa en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA