DURANT JULIOL I AGOST

Els casals d'estiu de Terrassa fan balanç: només sis positius d'un total de 2.316 participants

D'altra banda, d'entre les 369 monitores i monitors només s'han detectat dos casos positius, un durant el mes de juliol i un altre durant el mes d'agost

La regidora Ona Martínez ha explicat que els casos s'han produït sempre fora dels casals i sense cap contagi entre membres d'un mateix grup

casal-terrassa

casal-terrassa / Ajuntament de Terrassa (Premsa)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Terrassa ha compartit el balanç dels 39 casals d’estiu que s’han impulsat durant els mesos de juliol i agost. Així, amb una participació total de 2.316 nens i joves, 1.848 al juliol i 468 a l’agost, s’han detectat sis casos positius per coronavirus, tres el primer mes i tres en el segon. 

D’altra banda, d’entre les 369 monitores i monitors d’aquests casals egarencs, només s’han detectat dos casos positius.  Segons el balanç compartit pel consistori, el primer cas dels monitors s’ha produït durant el mes de juliol i el segon durant el mes d’agost.

La regidora d’Infància i Adolescència, Joventut, Adultesa i Famílies, Ona Martínez, ha explicat que els casos s’han produït sempre fora dels casals i sense cap contagi entre membres d’un mateix casal.

Notícies relacionades

D’altra banda, la regidora ha volgut deixar constància de «la ràpida detecció dels casos per part dels monitors i monitores que han activat els protocols d’actuació tan aviat com han detectat el mínim símptoma». 

Més notícies de Terrassa en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA