actuacions previstes

Terrassa i l'ACA defineixen l'última fase del pla per reduir el risc d'inundació a la riera de les Arenes

Destinaran 23.000 euros a la redacció del projecte constructiu

foto 3640743

foto 3640743 / ACA (DGCG)

1
Es llegeix en minuts
acn

L’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) ha aprovat el conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de Terrassa per definir les últimes actuacions que s’han de dur a terme per minimitzar el risc d’inundació a la riera de les Arenes. 

S’emmarca en l’acord subscrit entre el consistori i l’ACA, firmat el juliol del 2018, que establia cinc actuacions per impulsar en aquest espai i contemplava una aportació màxima de l’agència de 400.000 euros. 

Fins ara s’han executat les dues primeres fases del pla. El nou acord preveu que els dos destinin conjuntament 23.000 euros a la redacció del projecte constructiu que permetrà actuar en el tram pròxim als ponts de Sant Llorenç i de Navarra i a la part superior de la rotonda dels Bellots.

Una vegada definides les actuacions previstes en aquest curs fluvial, se subscriurà un nou conveni per definir el finançament i l’execució de les obres.

Notícies relacionades

L’ACA està impulsant un pla director de rierols al municipi de Terrassa, que, de manera coordinada amb l’ajuntament, ha d’ajudar a concretar les mesures d’adequació de les canalitzacions existents a les rieres de les Arenes i del Palau, i que s’executaran al llarg del nou cicle de planificació 2022-2027.

Més notícies de Terrassa