contra el coronavirus

Terrassa inspeccionarà residències de gent gran i desinfectarà els seus entorns

En una primera etapa, la inspecció serà «voluntària», a petició dels centres, perquè l'Ajuntament pugui disposar d'informació actualitzada i prendre les decisions oportunes en cada cas

Jordi Ballart també ha firmat un decret en el qual es faculta Taigua i Terrassa Cicle de l'Aigua a implementar mesures als comptadors perquè ningú vegi vulnerat el seu dret a l'aigua

vista-aerea-terrassa

vista-aerea-terrassa

1
Es llegeix en minuts
EFE

L’Ajuntament de Terrassa ha informat dissabte passat que aquest dilluns iniciarà un programa d’inspecció de les residències de gent gran de la ciutat i la desinfecció de l’entorn d’aquests centres.

El Comitè d’Emergència Municipal del consistori, segons ha informat l’ajuntament a la seva web, ha acordat que la inspecció exhaustiva de les residències sigui, en una primera etapa, voluntària, a petició dels centres.

Amb aquestes inspeccions, l’ajuntament busca «disposar d’informació actualitzada i completa sobre l’estat i necessitats» dels centres, de les persones que acullen i del seu personal.

«En funció de la informació recollida –precisa el consistori– es prendran les decisions oportunes en cada cas».

El govern local, a més, «ha encarregat a la Policia Municipal el repartiment urgent del material de protecció disponible per a les residències de gent gran».

Notícies relacionades

La policia local, assenyala l’ajuntament, va fer ja dissabte un repartiment de material de protecció a la majoria de les residències de la ciutat.

Així mateix, l’alcalde Jordi Ballart ha firmat un decret pel qual, entre altres disposicions, es faculta l’empresa municipal de subministrament d’aigua Taigua i Terrassa Cicle de l’Aigua (EPEL) per implementar mesures als comptadors perquè ningú vegi vulnerat durant el confinament el seu dret a l’aigua, especialment persones en risc d’exclusió o que ocupen vivendes.