ALCOHOLÈMIA POSITIVA

Una dona dona positiu en alcohol després de tenir un accident mentre transportava dos menors a Terrassa

Va ser detinguda per negar-se a fer la prova d'alcoholèmia de contrast

foto-referencial-pm-trs1

foto-referencial-pm-trs1 / Ajuntament de Terrassa (Premsa)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Dimecres passat, 2 d’octubre, una patrulla de la Policia Municipal de Terrassa va detenir a una dona implicada en un accident que es trobava sota els efectes de l’alcohol i que transportava dos menors amb ella.

Dos vehicles van col·lidir al carrer de Severo Ochoa, a l’altura del carrer del Pare Llaurador. Els agents van fer les proves d’alcoholèmia a una conductora implicada en l’accident, ja que presentava símptomes d’embriaguesa, i va donar un resultat positiu de 0’71 mg/l.

Els agents van estar-se al lloc fins a l’arribada de familiars per encarregar-se dels menors que l’acompanyaven, segons expliquen des de la policia local.

«Falta de col·laboració»

Notícies relacionades

La conductora va ser traslladada a les dependències de la Policia Municipal per fer-li les proves de contrast, sense poder obtenir un resultat vàlid després de diversos intents a causa de la seva «falta de col·laboració», «cosa que va provocar-ne la detenció per un presumpte delicte de negativa a sotmetre’s a les proves d’alcoholèmia», apunten des del cos policial.

Més notícies de Terrassa a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA