SERVEI PÚBLIC

Taigua anuncia que mantindrà les tarifes congelades durant el 2019

Juan Ramón Vázquez García substitueix Marc Cadevall com a director de l'àrea de Territori i Sostenibilitat

180516-conferncia-alcalde 1

180516-conferncia-alcalde 1

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les tarifes del servei de proveïment d’aigua estan congelades a la ciutat des de l’any 2014 i es preveu que continuïn així durant aquest 2019. Taigua admet que és possible que les persones usuàries hagin notat a la primera factura del 2019, corresponent al primer trimestre, un lleuger increment i enviarà una carta als usuaris per explicar el que ha passat.

El passat 1 d’abril, Juan Ramon Vázquez García va agafar el relleu al director de l’àrea de Territori i Sostenibilitat, Marc Cadevall. Vázquez, enginyer de camins, canals i ports era des del juliol del 2017 director de serveis del Cicle de l’Aigua de l’Àrea Metropolitana de Barcelona. El nomenament és el resultat del procés de selecció iniciat a finals de l’any passat per ocupar la gerència de Taigua, al qual van optar 16 persones.

Millores en el servei de Taigua                                                     

Una de les novetats que ha incorporat la gestió municipal directa del servei de proveïment d’aigua ha sigut l’Observatori de l’Aigua de Terrassa  (OAT), creat per articular la participació ciutadana en la definició de les polítiques i en les decisions estratègiques que afecten el servei.

L’OAT està adscrit a l’Ajuntament de Terrassa, té un caràcter consultiu, assessor, deliberatiu i propositiu, amb capacitat per elaborar estudis, informes i proposades en la gestió de l’aigua.

L’OAT també té potestat per portar endavant acords que hauran de ser considerats pel govern municipal amb l’objectiu d’incorporar la participació ciutadana en la definició de polítiques i decisions estratègiques per al bon funcionament del servei.

Notícies relacionades

L’empresa pública també ha anunciat que renovarà la seva flota de vehicles. Taigua incorporarà 25 nous vehicles, tres dels quals seran elèctrics, gràcies al contracte de rènting adjudicat mitjançant l’acord marc d’adquisició de vehicles i serveis de mobilitat sostenible del Consorci Català pel Desenvolupament Local.

Més notícies de Terrassa a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Ajuntaments