Successos

Un incendi en una vivenda de Terrassa descobreix més de 300 plantes de marihuana

Alguns testimonis els van comentar que havien vist sortir corrents els llogaters

fotonoticia 20190110161324 640

fotonoticia 20190110161324 640

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Un incendi declarat en una vivenda situada al carrer Tortosa de Terrassa ha descobert el cultiu de 310 plantes de marihuana en jardineres individuals a les golfes de l’immoble, segons ha informat la Policia Municipal en un comunicat.

L’avís d’un possible foc en aquest pis va arribar dimarts a les 22.30 hores i, una vegada es van extingir les flames, membres dels Bombers i de la policia van accedir a l’interior i van trobar la plantació, que estava equipada amb una instal·lació elèctrica completa de llums i escalfadors i amb una xarxa de reg automàtic.

Diversos efectius policials que es van desplaçar fins al lloc van assegurar que alguns testimonis els van comentar que havien vist sortir corrents els llogaters.

Els bombers que van participar en les tasques d’extinció de les flames van apuntar com a possible causa de l’incendi a una sobrealimentació del quadro de comptadors elèctrics, perquè el dispositiu no estava preparat per a tanta demanda.

Notícies relacionades

La policia va denunciar els fets per un presumpte delicte de defraudació del fluid elèctric i un altre contra la salut pública, i va obrir diligències per descobrir la identitat dels llogaters que van fugir.

Més notícies de Terrassa

Temes:

Incendis