Art

El pintor de gran format Agustí Puig acosta a Terrassa obres inèdites de més de quatre metres

L'exposició 'Creant una pròpia cosmicitat' es podrà visitar al Centre Cultural fins al 10 de febrer

fotonoticia 20181204174317 640

fotonoticia 20181204174317 640

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

L’artista de Sabadell Agustí Puig, especialitzat en la pintura de gran format, va inaugurar ahir, dimarts 4 de desembre,l’exposició 'Creant una pròpia cosmicitat' en el Centre Cultural Terrassa amb obres inèdites de més de quatre metres.

Puig ha creat per a l’equipament cultural dues pintures de més de quatre metres d’altura i vuit d’ample, i la mostra forma part del programa Itiner'Art de la Fundació Vila Casas, segons ha informat el Centre Cultural Terrassa.

El títol és un assaig visual que recorre les principals temàtiques de l’autor com el pas del temps, la condició fugaç de l’ésser humà i la constant resistència a l’omissió de la memòria mitjançant la perpetuïtat del gest.

L’exposició, que està comissionada per Natàlia Chocarro, s’ha col·locat a les sales 3 i 4 i estarà instal·lada a Terrassa fins al 10 de febrer.

Notícies relacionades

Puig ha exposat a Barcelona, a la Galeria René Metras; aMadrid, a la Galeria Egam, i aValència, a la Galeria Luis Adelantando, així com en ciutats del Japó, els Estats Units i Alemanya, a més de participar en certàmens com la fira d’art ARCO i Estampa de la capital espanyola, London Fine Art Fair, Art Miami i Chicago Art Fair, entre d’altres, i forma part de col·leccions de músics, ballarins i actors, amb alguns dels quals ha col·laborat en les seves creacions.

Més notícies de Terrassa

Temes:

Art