Anar al contingut

Peatges

El Govern prorrogarà els descomptes a la C-16 entre Terrassa i Manresa fins al setembre de 2019

A partir d'aquesta data només es podran beneficiar els conductors que paguin mitjançant el sistema telemàtic o l'aplicació gratuïta Satelise

ACN

El Govern prorrogarà els descomptes a la C-16 entre Terrassa i Manresa fins al setembre de 2019

Andrea Zamorano

El Conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, ha anunciat que el Govern prorrogarà fins a l’1 de setembre de 2019 la bonificació del 45% al peatge de la C-16 entre Terrassa i Manresa.

El descompte s’aplica de dilluns a divendres no festius a totes les persones usuàries, incloses les que paguin amb targeta o en metàl·lic. A partir d’aquesta data, aquesta bonificació continuarà sent vigent només si es fa el pagament del peatge mitjançant sistema telemàtic o a través de l’aplicació gratuïta Satelise.

Calvet ha avançat que el Govern impulsarà una nova campanya informativa per recordar la necessitat de fer el canvi cap a un pagament telemàtic o amb l’aplicació gratuïta abans de setembre de 2019.

L’executiu també té intenció de dur a terme una campanya per informar de tot el sistema de descomptes que són d’aplicació en la C-16 des de fa dos anys.

Més notícies de Terrassa en l’edició local de EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes: Carreteres