Arts escèniques

El CAET programa una temporada amb més de la meitat dels espectacles creats per dones

L'inici del curs serà amb el Festival TNT - Terrassa Noves Tendències del 27 al 30 de setembre

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

El Centre d’Arts Escèniques de Terrassa (CAET) presenta una nova temporada, que arrencarà al setembre i s’allargarà fins al desembre, en la qual un total de sis dels 11 espectacles els han creat o estan dirigits per dones.

A més, la majoria de les obres estan protagonitzades per dones amb noms com el d’Emma Vilarasau, Carmen Machi, Clara Segura, Marta Maco i Cristina Genebat, així com autores, Amelie Bullmore, Tessa i Gemma Julià i Amélie Nothomb, entre altres, ha informat l’organització.

L’inici del curs serà amb el Festival TNT – Terrassa Noves Tendències, del 27 al 30 de setembre, amb el muntatge de la coreògrafa belga Michèle Anne de May, el cineasta del mateix país, Jaco Van Dormaels, i el col·lectiu Kiss & Cry, ‘Cold Blood’, i seguirà ‘Kingdom’, de l’Agrupació Senyor Serrà, i ‘Llac’, que interpreta Alba Valladaura i Nicolàs Carbajal.

El 27 d’octubre arribarà a la Sala Maria Plans el text d’Amélie Nothomb, ‘Llibres per cremar’, que dirigeix Blanca Bardagil i que encarnen Paula Sunyer, Ramon Vila i Roger Batalla per tractar el valor de la cultura, l’11 de novembre, al Teatre Alegria, ‘Màtria’ de Carla Rovira, que puja a l’escenari amb Marc Naya, Angela Pitarch, Ramon Bonvehí i Laura Blanc.

Notícies relacionades

El 2 de desembre s’interpretarà al Teatre Principal ‘Les noies de Mossbank Road’, dirigida per primera vegada a Espanya per Sílvia Munt i interpretada per Cristina Genebat, Marta Marco i Clara Segura.

Una de les novetats d’aquesta temporada serà que el CAET reprendrà la col·laboració amb l’Institut del Teatre, amb la funció d’‘Amnèsia’, un projecte innovador i d’investigació liderat pel belga Chokri Ben Chikha amb la coreografia de Laura Neyskens que realitzen graduats del centre i que tindrà lloc el 24 de novembre al Teatre Alegria.