Tennis

Alcaraz té el seu favorit a Roland Garros

Alcaraz té el seu favorit a Roland Garros
1
Es llegeix en minuts
Jaume Pujol-Galceran
Jaume Pujol-Galceran

Periodista

ver +

Aquest divendres es revelarà qui seguirà amb el seu repte a Roland Garros. Si Carlos Alcaraz manté el seu camí per buscar el seu primer títol a París o si serà Novak Djokovic qui lluitarà per conquistar el tercer títol a París i el 23 Grand Slam i superar el rècord que comparteix amb Rafael Nadal, absent per lesió a la capital francesa.

Les apostes estan obertes, però Alcaraz es treu pressió sobre les seves opcions. L’actual número 1 mundial confessa: «Djokovic és el meu favorit. Ell ha guanyat dos títols aquí i no n’ha guanyat més perquè s’ha enfrontat al millor de la història».

Marxes extres

Alcaraz valorava el seu pròxim rival en unes semifinals que són la gran cita del torneig, des que es va saber el sorteig. «Djokovic té marxes extres. Un nivell invencible. M’impressiona com colpeja de bé la pilota. Ho té tot. Sacada, resta... Em fascina. És molt complicat veure-hi buits. T’exigeix molt en cada punt», deia, tot i que també es veu preparat per «guanyar un partit que serà tan igualat com complicat».

La contundent victòria davant Stefanos Tsitsipas l’anima. «Crec que vaig jugar el millor partit de la meva carrera», deia. Alcaraz se sent fort per a qualsevol repte. «No diré que soc el millor, però em sento com els millors».

Notícies relacionades

En la baralla que Djokovic i Nadal per veure qui guanya més Grand Slams, ell pot ser jutge aquest divendres. Però evita fer-ho. «No em ficaré en aquesta lluita per qui guanya més o menys Grand Slams. El meu objectiu és guanyar els màxims que jo pugui».