Retarda el retorn

Nadal renuncia a jugar el Masters 1000 del Canadà

El tennista balear encara té molèsties i descarta disputar el torneig de Mont-real que comença aquest dilluns

Nadal renuncia a jugar el Masters 1000 del Canadà
1
Es llegeix en minuts
Jaume Pujol-Galceran
Jaume Pujol-Galceran

Periodista

ver +

Rafael Nadal ha decidit retardar el seu retorn al circuit i no disputar el Masters 1000 del Canadà que començava aquest dilluns a Mont-real i en què era el segon cap de sèrie. El tennista balear encara arrossega molèsties de la lesió a l’abdominal que li van fer retirar-se de Wimbledon en les semifinals del torneig londinenc sense jugar davant Nick Kyrgios.

«Des dels dies de vacances i la meva posterior reincorporació als entrenaments tot ha anat bé aquestes setmanes. Fa quatre dies que vaig començar també a entrenar el servei i ahir, després de l’entrenament, vaig tenir una petita molèstia que avui seguia sent-hi», ha anunciat a les xarxes socials Nadal, que no ha volgut precipitar-se en la seva tornada a les pistes, on té com a gran objectiu l’Open dels Estats Units.

Notícies relacionades

Un dia abans a la baixa de Nadal, també Novak Djokovic havia renunciat a jugar el torneig, tot i que la situació de l’exnúmero 1 mundial era forçada al no poder entrar al Canadà, per no haver-se vacunat de covid-19,

«Hem decidit no viatjar a Mont-real i prosseguir amb els entrenaments sense forçar. Agraeixo de cor al director del torneig, l’Eugène i tot el seu equip per la compressió i suport que sempre m’han mostrat i avui no ha sigut una excepció tornar a jugar a Mont-real, un torneig que m’encanta i que he guanyat en cinc ocasions davant un públic que sempre em va acollir amb molt carinyo», deia Nadal en el seu comunicat.

Temes:

Rafa Nadal