Canvi de direcció

David Ferrer substitueix Albert Costa com a director de la Copa Davis

David Ferrer substitueix Albert Costa com a director de la Copa Davis
1
Es llegeix en minuts
Jaume Pujol-Galceran
Jaume Pujol-Galceran

Periodista

ver +

David Ferrer ha sigut nomenat nou director de la Copa Davis, càrrec que havia ocupat Albert Costa des del 2019, quan Kosmos es va fer càrrec de la centenària competició. Ferrer, ex número 3 del món, va disputar amb l’equip espanyol 20 eliminatòries i va guanyar l’enciamera en tres ocasions.

«Em fa molta il·lusió afegir-me al projecte. La Davis és una competició única. Com a jugador, és un dels grans tornejos que sempre vols jugar pel que significa. Competeixes en equip, defenses els colors del teu país, convius durant una setmana amb els companys i l’ambient que es viu a les grades és increïble», ha dit l’extennista alacantí, que, de moment, també és el director del Barcelona Open Banc Sabadell.

Notícies relacionades

Juntament amb Ferrer hi haurà Pato Clavet. L’extennista madrileny s’incorpora com a subdirector per recolzar el departament d’una competició en què participaran un total de 16 equips en la fase de grups que se celebrarà del 13 al 18 de setembre a les seus de Bolonya, Glasgow, Hamburg i València. Els dos millors equips de cada seu passaran a la gran final, que es disputarà a Màlaga, al novembre.

L’equip espanyol competirà en el grup de València amb Sèrbia, el Canadà i Corea del Sud. El nou format, que va començar el 2019, s’ha anat modificant cada any amb l’objectiu de millorar i adequar-se a les necessitats de jugadors, aficionats i patrocinadors. «El meu gran objectiu és ajudar que aquesta edició de la Davis sigui un gran èxit», ha comentat Ferrer.