L’Open d’Austràlia

Medvédev treu el geni de campió per guanyar un partit impossible

El tennista rus remunta davant el canadenc Auger-Aliassine un partit en el qual havia perdut els dos primers sets

Medvédev treu el geni de campió per guanyar un partit impossible

OPEN AUSTRALIA

1
Es llegeix en minuts

Daniïl Medvédev ha demostrat aquest dimecres a Melbourne per què és el número dos del món, el cap de sèrie més alt després de l’absència de Novak Djokovic i el principal favorit per anotar-se diumenge l’Open d’Austràlia, que seria el segon Grand Slam que s’anota el tennista rus en la seva carrera esportiva. Triomf compromès davant Felix Auger-Aliassime per 6-7, 3-6, 7-6, 7-5 i 6-4.

Per guanyar partits, no només en el tennis sinó en qualsevol disciplina esportiva, cal sobreposar-se a les crisis i als mals moments al llarg d’un partit. I és el que va fer aquest dimecres a la nit australiana Medvédev per frenar, a base de coratge, l’extraordinari tennis que va demostrar el seu rival Auger-Aliassime, un talent canadenc de només 21 anys i 1,93 metres d’estatura, que el va enredar fent-lo patir amb la sacada, amb els canvis de direcció de la bola i amb les pujades a la xarxa.

Auger va dominar els quarts de final en els dos primers sets en els quals es va mostrar infinitament superior al seu rival rus, sobretot a la segona mànega del partit i fins i tot en el ‘tie-break’ del tercer set va fer la sensació que el canadenc resoldria el duel per la via ràpida per donar la gran sorpresa a l’Open de d’Austràlia.

Notícies relacionades

Però no, Medvédev va resoldre la seva primera papereta i es va apuntar el set per forçar un quart episodi en el qual va semblar que el tennista canadenc, ja amb més problemes, s’alçaria amb la victòria. Auger va arribar a disposar d’una pilota de partit, en el que gairebé va ser una provocació ja que va encendre el número dos del món, que va acabar forçant el cinquè set. I, des d’allà, la classificació per a les semifinals amb un millor estat de forma física.

Medvédev buscarà una plaça per a la final davant el tennista grec Stefanos Tsitsipas, que pràcticament va esborrar de la pista el nord-americà Taylor Fritz, que va vèncer en tres sets per 6-3, 6-4 i 6-2.