Open d’Austràlia

Medvédev derrota el sorprenent Cressy i s’enfrontarà amb Auger-Aliassime a quarts

Medvédev derrota el sorprenent Cressy i s’enfrontarà amb Auger-Aliassime a quarts
1
Es llegeix en minuts

El rus Daniïl Medvédev (2), primer favorit al títol després de l’absència de Novak Djokovic, va derrotar el nord-americà Maxime Cressy, per 6-2, 7-6 (4), 6-7 (4) i 7-5 i s’enfrontarà en els quarts de final de l’Open de Australia amb el canadenc Felix Auger-Aliassime (9).

«Ha sigut llarg. No ha sigut fàcil, una dura lluita. He tingut moltes pilotes de trencament, només en volia convertir alguna», va comentar Medvédev, després de tancar la seva classificació en tres hores i mitja davant el finalista del Melbourne Summer Set, que va cometre en el partit 18 dobles faltes en el seu afany d’imposar el tennis agressiu, valent de servei-volea que ha lluït en el torneig.

Després del seu triomf, el moscovita es va convertir en el cinquè rus a arribar als quarts de final del ‘major aussie’ més d’una vegada unint-se als seus compatriotes Ievgueni Kafelnikov (5), Nikolai Davidenko (4), Aleksandr Metreveli i Marat Safin (3).

El seu següent rival serà el canadenc Felix Auger-Aliassime que es va imposar en un complicat duel al croat Marin Cilic per 2-6, 7-6 (9), 6-2 i 7-6 (4), finalista de l’Obert dels EUA i de Wimbledon.

Notícies relacionades

«L’última vegada que vam jugar va ser en les semifinals de l’Obert dels Estats Units. Estic desitjant disputar aquest partit», va comentar el segon classificat mundial sobre la seva victòria davant el canadenc en l’últim Obert dels Estats Units, per un ferm 6-4, 7-5 i 6-2.

TOTS ELS RESULTATS I EL PROGRAMA DE DIMARTS A LA WEB OFICIAL DE L’OPEN D’AUSTRÀLIA.