Tennis

Bautista s’acomiada d’Austràlia després de caure contra Fritz en una batalla agònica

L’espanyol es va veure al davant després de guanyar el segon i el tercer parcial, però el nord-americà li va donar la volta

Bautista s’acomiada d’Austràlia després de caure contra Fritz en una batalla agònica
1
Es llegeix en minuts
Jaume Pujol-Galceran
Jaume Pujol-Galceran

Periodista

ver +

L’espanyol Roberto Bautista (15) va caure en un ajustat partit de tercera ronda de l’Open d’Austràlia contra el nord-americà Taylor Fritz per 6-0, 3-6, 3-6, 6-4 i 6-3, en una maleïda Kia Arena que va ser l’escenari de les ensopegades en el set definitiu dels seus compatriotes Jaume Munar i Alejandro Davidovich.

Bautista no va poder complir el seu pla de dominar amb el servei i amb la seva dreta, així com evitar el ‘drive’ del seu contrincant, després que el nord-americà finalitzés el partit amb 73 cops guanyadors que van contrastar amb els 35 l’espanyol.

El castellonenc va arribar a la cita amb un rotund cara a cara molt favorable després d’haver-se imposat en set de les vuit ocasions en què es van creuar anteriorment.

Tampoc va poder igualar el seu compatriota Carlos Moyá, actual entrenador de Rafael Nadal, amb tretze presències a vuitens de final de competicions ‘slam’.

Bautista, que va arribar al xoc en plenes condicions a l’igualar la seva victòria més contundent de la seva carrera en ‘major’ en l’anterior ronda contra el germànic Philip Kohlschreiber, va reaccionar a un set inicial que va durar 21 minuts al donar-li la volta després de reduir els errors no forçats.

Fritz, que va arribar als vuitens de final d’un Grand Slam per primera vegada, va tornar a trobar la seva dreta per intimidar la sacada de l’espanyol i blindar el seu fins al 6-3 definitiu que es va tancar amb una doble falta de Bautista.

Notícies relacionades

El tennista de Castelló va concedir fins a 19 pilotes de ‘break’ al llarg d’un partit que es va estendre fins a les tres hores i 14 minuts com a conseqüència de l’extrema agressivitat del californià.

Taylor Fritz s’enfrontarà en els vuitens de final al guanyador del partit que enfronta al grec Stefanos Tsitsipas (4) amb el francès Benoit Paire.