TENNIS

Carlos Alcaraz, fora de la Davis per Covid

• Nou contratemps per a Bruguera, després de la renúncia de Bautista per una lesió abdominal

1

Carlos Alcaraz, integrant de l’equip espanyol de la Copa Davis, ha donat positiu per Covid-19 després de les anàlisis fetes per l’organització de les Finals de la Copa Davis que es disputen a Madrid, Innsbruck i Torí.

La Reial Federació Espanyola de Tennis i l’organització del torneig van comunicar que un integrant de la selecció espanyola va donar positiu. «Després de rebre el resultat dels tests que fa l’organització s’ha activat el pla de resposta sanitària en coordinació amb el cap mèdic independent de la competició», indica el comunicat de la RFET. Un nou contratemps per al capità, Sergi Bruguera, després que Roberto Bautista renunciés fa dos dies per una lesió abdominal.

Minuts després, Alcaraz confirmava que era l’integrant de l’equip espanyol que ha donat positiu. «Estic trist per la manera com em perdo un torneig tan important i superespecial per mi com és la Copa Davis», va reconèixer a les xarxes socials. «És un pal fort però m’hauré d’aixecar i sortir-ne reforçat».

El tennista murcià, de 18 anys, s’havia convertit fa dues setmanes en el mestre més jove de l’ATP al guanyar el Next Gen ATP Finals, torneig que reuneix els vuit millors tennistes més joves de 21 anys del circuit ATP.

Era el segon títol que aconseguia Alcaraz aquesta temporada, en què ha guanyat el seu primer torneig ATP a Umag i ha protagonitzat un espectacular salt en la classificació mundial, amb victòries contra tres ‘top ten’ com Stefanos Tsitsipas (3r mundial), Mateo Berrettini (7è) i Jannik Siner (10è), l’anterior campió del torneig que es disputa a Milà.