Remuntada amb victòria

Muguruza reapareix guanyant el títol a Chicago

  • La tennista hispanoveneçolana conquereix el seu segon títol de la temporada al vèncer la tunisiana Ons Jabeur per 3-6, 6-3 i 6-0.

Muguruza reapareix guanyant el títol a Chicago
1
Es llegeix en minuts
Jaume Pujol-Galceran
Jaume Pujol-Galceran

Periodista

ver +

Garbiñe Muguruza ha conquerit el segon títol de la temporada i el novè de la seva carrera a l’imposar-se a la final del torneig de Chicago a la tennista tunisiana Ons Jabeur per 3-6, 6-3 i 6-0.

La tennista hispanoveneçolana ha superat un mal inici al cedir el primer set davant una rival que la dominava des del fons de la pista. Jabeur ha aconseguit la primera ruptura (3-1) i no ha deixat escapar aquest avantatge per apuntar-se la mànega en poc més de mitja hora i començar trencant el servei de Muguruza en el primer joc de la segona màniga.

Muguruza ha aconseguit trencar la ratxa i fer el primer ‘break’ en el següent joc i dos més (3-3 i 5-3) per apuntar-se el segon set en el sisè ‘set ball’.

A la tercera mànega Muguruza ja no ha deixat escapar la victòria per guanyar el tercer set sense cedir un joc i encadenant nou jocs seguits.

Segon títol de l’any

El 2022 Muguruza havia guanyat anteriorment el títol a Dubai i perdut les finals a Ybarra (Melbourne) i Doha. La victòria a Chicago li suposa 500 punts que li permeten saltar fins a la sisena de la Race, superant Naomi Osaka, a la recerca d’una de les vuit places de les Finals de la WTA que es disputaran a Guadalajara (Mèxic). 

Muguruza havia arribat a la final jugant només dos partits després de la retirada de les seves rivals, Vitoria Azarenka a vuitens i a semifinals de Marketa Vondrousova.

Notícies relacionades

Jabeur (16 mundial) havia guanyat aquest any Muguruza en la segona ronda de Wimbledon i era la tennista amb més victòries de l’any amb 44 victòries.

Indian Wells, pròxima parada

El triomf a Chicago permetrà a Muguruza afrontar amb més tranquil·litat el Masters 1000 d’Indian Wells que comença aquest dimecres i en el qual hi haurà en joc els bitllets a les finals WTA a Guadalajara (Mèxic)