PROBLEMES PER A L’EXNÚMERO U

Federer renuncia a seguir i es torna a operar el genoll

Federer renuncia a seguir i es torna a operar el genoll

Federer, en su último partido en Wimbledon,

1
Es llegeix en minuts
Jaume Pujol-Galceran
Jaume Pujol-Galceran

Periodista

ver +

Una setmana després de celebrar el 40 aniversari (8 d’agost) Roger Federer ha anunciat al seu compte d’Instagram aquest diumenge a la nit que tornarà a fer-se una altra operació al genoll dret i que estarà absent del circuit durant diversos mesos i, per tant, es perdrà l’Obert dels Estats Units (del 30 d’agost al 12 de setembre).

L’exnúmero 1 serà sotmès a una operació al genoll dret. «Em vaig lesionar durant la gira de gespa; no és la millor manera d’avançar. Per millorar a llarg termini, em van dir que necessitava una altra operació, vaig decidir fer-ho. Estaré amb crosses durant setmanes i estaré fora de la pista durant mesos», anunciava Federer al seu comunicat, sense dir quan té previst tornar al circuit.

Dues operacions

Notícies relacionades

Dues operacionsFederer havia estat absent per primera vegada durant sis mesos el 2016 després de la seva derrota a les semifinals de Wimbledon abans de guanyar l’Obert d’Austràlia a principis del 2017. El 2020, es va tornar a sotmetre a una altra operació de genoll després de l’Obert d’Austràlia, i havia anunciat la seva absència fins a Roland Garros, abans de l’arribada de la Covid, després de la qual va decidir no jugar fins al 2021.

L’exnúmero 1 va jugar el seu últim partit al torneig de Wimbledon d’aquest any, en què va caure eliminat a quarts de final pel polonès Hubert Hurkacz. Posteriorment, va anunciar la seva retirada als Jocs Olímpics de Tòquio, així com del Masters 1000 a Toronto i Cincinnati.

Temes:

Roger Federer