DURA CLATELLADA

Amarg comiat de Davidovich a Roland Garros

  • Alexander Zverev va fer fora el tennista malagueny dels quarts de final amb una dura clatellada (6-4, 6-1, 6-1) en 1 hora i 36 minuts.

Amarg comiat de Davidovich a Roland Garros
1
Es llegeix en minuts
Jaume Pujol-Galceran
Jaume Pujol-Galceran

Periodista

ver +

Les il·lusions d’Alejandro Davidovich es van estavellar ahir contra Alexander Zverev. El tennista malagueny s’ha acomiadat del torneig amb un dur correctiu per 6-4, 6-1 i 6-1, sense demostrar l’actitud i la lluita que havia tingut per arribar a aquesta ronda.

Davidovich arribava als quarts de final amb les forces justes després de les batalles a les rondes anteriors. El tennista malagueny va trepitjar per primera vegada la Philippe Chatrier amb poques conviccions de fer un ensurt a Zverev.

I es va notar aviat a la pista, malgrat que al primer set es va mantenir la igualtat més per les imprecisions del tennista alemany que pels encerts del malagueny. En unes grades amb tot just un centenar d’aficionats, el partit semblava més un entrenament que un duel de quarts de final de Roland Garros.

Sense tàctica, ni convicció

Zverev se sentia suficientment fort per portar el ritme del joc amb el seu servei i la seva potència de cops amb què desbordava Davidovich. L’espanyol no mostrava l’esperit guerrer dels partits anteriors, es queixava constantment pel seu joc i jugava sense cap tipus de tàctica, ni convicció.

Notícies relacionades

Així era difícil sorprendre el número 6 mundial i que ja, anteriorment, l’havia derrotat en les dues ocasions anteriors en què es van enfrontar el 2020 a l’Obert dels EUA (6-2, 6-2, 6-1) i a Colònia I (7-5, 7-6). Als dos últims sets Davidovich només va guanyar dos jocs.

En 1 hora i 36 minuts i amb 37 errors no forçats, Davidovich es va acomiadar de Roland Garros amb mal gust de boca, tot i que amb el millor resultat de la seva carrera en un Grand Slam.

Temes:

Roland Garros