TORNEIG FEMENÍ

Badosa obre la porta de quarts de final a Roland Garros

  • La tennista catalana s’imposa a la txeca Vondrousova, finalista del 2019, per 6-4, 3-6 i 6-2 i s’enfrontarà en la pròxima ronda a l’eslovaca Zidansek.

Paula Badosa accede a los cuartos de final del torneo de tenis de Roland Garros en Paris

Paula Badosa accede a los cuartos de final del torneo de tenis de Roland Garros en Paris / MARTIN BUREAU (AFP)

1
Es llegeix en minuts
Jaume Pujol-Galceran
Jaume Pujol-Galceran

Periodista

ver +

Paula Badosa segueix amb el seu somni a Roland Garros. Després d’haver arribat als vuitens de final, com l’any passat en la seva primera participació, la tennista catalana ha fet un pas més al classificar-se per als quarts de final a l’imposar-se a la txeca Marketa Voundrousova, finalista del torneig el 2019, per 6-4, 3-6 i 6-2.

En una hora i 50 minuts, la campiona júnior del torneig el 2015 va poder aconseguir la seva millor victòria, de moment, en un partit d’alts i baixos en el qual va començar el primer set baixa (3-1) i va cedir la segona mànega (3-6) davant Vondrousova, de 21 anys i número 21 mundial. La tensió per la victòria li va jugar moments de nervis, tot i que Badosa va poder salvar-los amb la valentia en els moments complicats del partit.

«M’encanta París, m’encanta França», deia Badosa al final del partit, en el seu debut a la pista Suzanne Lenglen, que dimarts que ve buscarà un lloc a les semifinals del torneig davant l’eslovaca Tamara Zidansek (85 mundial), que va derrotar la romanesa Sorana Cirstea per 7-6 (4) i 6-1.

Notícies relacionades

La tennista catalana, de 23 anys i número 35 mundial, es converteix en la setena tennista espanyola que jugarà els quarts de final a Roland Garros després que ho aconseguissin Lilí Álvarez, Arantxa Sánchez Vicario, Conchita Martínez, Vivi Ruano, Marta Marrero, Carla Suárez i Garbiñe Muguruza.

També, a la part baixa del quadro femení, la russa Anastasia Pavliutxenkova (31 mundial) ha eliminat l’exnúmero 1 mundial el 2012, la bielorussa Victoria Azarenka (15) per 5-7, 3-6 i 6-2. 

Temes:

Roland Garros