EL MILLOR RETORN

Carla Suárez s’acomiada amb gran honor de Roland Garros

La tennista canària que reapareixia després de superar un càncer va estar a dos punts de la victòria contra la nord-americana Sloane Stephens abans perdre per 3-6, 7-6 (4) i 6-4.

Carla Suárez s’acomiada amb gran honor de Roland Garros
1
Es llegeix en minuts
Jaume Pujol-Galceran
Jaume Pujol-Galceran

Periodista

ver +

Carla Suárez no va poder evitar les llàgrimes. Després de nou mesos des que va anunciar el seu limfoma de Hodgkin, aquest dimarts reapareixia a Roland Garros per celebrar el seu retorn a les pistes. Després de 2 hores i 24 minuts de batalla va haver de cedir la victòria contra la nord-americana Sloane Stephens per 3-6, 7-6 (4) i 6-4. Es va deixar l’ànima a la pista i va disposar d’un 5-4 i servei per guanyar-se un altre regal que hauria sigut mes merescut.

Notícies relacionades

Stephens no era una rival fàcil, finalista a Roland Garros el 2018 i campiona de l’Open dels Estats Units el 2017, tot i que ara no està en el seu millor moment situada a la posició 59 mundial. Però molt menys estava preparada Carla Suárez que havia jugat el seu últim partit a Doha 2020, ja fa 15 mesos, contra la txeca Karolina Pliskova.

La tennista canària va començar mananat al primer set per avançar-se 4-1 i apuntar-s’ho en 37 minuts. Marcant ritme amb aquesta bona mà del seu tennis. No semblava que venia de superar un càncer. La canària va remuntar un 2-4 a la segona mànega per disposar d’un 5-4 i servei per certificar la seva victòria. Se li va escapar. I al ‘tie-break’ Stephens forçava la tercera mànega. El cansament va engarrotar el seu braç dret i les seves cames tot i que va lluitar fins a l’últim punt abans de perdre.