EL SORTEIG DEL GRAND SLAM DE LA TERRA

Nadal i Djokovic no repetiran aquest any la final a Roland Garros

El número 1 mundial i l’actual campió del torneig es creuarien en una hipotètica semifinal del torneig al quedar a la mateixa zona del quadro també al costat de Roger Federer.

French Open tennis tournament at Roland Garros

French Open tennis tournament at Roland Garros / YOAN VALAT / EFE (EFE)

1
Es llegeix en minuts
Jaume Pujol-Galceran
Jaume Pujol-Galceran

Periodista

ver +

Roland Garros no veurà la mateixa final de l’any passat entre Rafael Nadal i Novak Djokovic. El sorteig electrònic celebrat ahir ha col·locat al 13 vegades campió del torneig i al número 1 mundial a la mateixa zona del quadro per la qual cosa el seu teòric enfrontament en aquesta edició serà a les semifinals. També a la mateixa zona ha caigut Roger Federer que podria creuar-se amb Djokovic als quarts de final.

Nadal s’enfrontarà a la primera ronda a l’australià Alexei Popyrin (61 mundial) i en el seu camí podria creuar-se a vuitens a l’italià Jannik Sinner (19 mundial) , a qui ja va derrotar a quarts a l’última edició del torneig. A quarts l’actual número 3 mundial s’hauria de trobar el rus Andrey Rublev (7 mundial) que el va eliminar a Montecarlo. Djokovic, per part seva debutarà davant el nord-americà Tennys Sandgren.

Notícies relacionades

A la part baixa del quadro, el rus Daniil Medvedev, actual número 2 mundial, es creuaria a quarts de final al grec Stefanos Tsitsipas (5 mundial), mentre que l’austríac Dominic Thiem, quart favorit, s’hauria d’enfrontar a la ronda de quarts a l’alemany Alexander Zverev (6 mundial).

En el torneig femení, la sort també ha col·locat l’actual número 1 mundial i campiona el 2018, l’australiana Ashleigh Barty a la mateixa zona del quadro que l’actual campiona, la polonesa Iga Swiatek, per la qual cosa les dues tennistes es creuarien en unes hipotètiques semifinals.